Kupujete stan? New Minel Beograd je pravo rešenje za vas

NULL

Razmišljate o kupovini stana? New Minel Residence & Office Beograd je verovatno pravo rešenje za vas.

Stambeno – poslovni kompleks koji se gradi po visoko postavljenim arhitektonskim standardima krasiće jedan od najlepših delova grada Beograda. Kompanija Galens invest se brine, pre svega, da odabere najbolju lokaciju za svoje klijente, a to je svakako Tošin bunar gde će se nalaziti i ovaj kompleks. Ovaj dеo Novog Beograda je najbolja raskrsnica puteva, odlično je povezan sa ostatkom grada, a u blizini je i auto-put. Dobra povezanost sa ostatkom grada i okolno zelenilo neće nikoga ostaviti ravnodušnim. Blizina institucija, škola, zdravstvenih ustanova, šoping centara, veoma je bitna za današnju porodicu sa ozbiljnim dnevnim obavezama. Deca će posebno uživati jer će u kompleksu biti igraonice, vrtić, igralište, prostori za sport.

Ovakvo naselje je potrebno Beogradu jer je u formi kondominijum naselja tj. predstavlja grad u gradu. Zbog toga je veoma i privlačno jer, imate sve na jednom mestu što vam je potrebno.

Stambeno-poslovni kompleks čine tri blokovske postavke slobodno stojećih zgrada, bruto površine preko 120 000 kvadratnih metara. Ponuda stambenih jedinica je organizovana u pet lamela i preko 550 stanova. Stanovi su različitih dimenzija i različito su pozicionirani te je izbor veliki i sigurno ćete pronaći nešto što vam odgovara. Svaki stan je osvetljen, a možete da birate da li ćete gledati na urbani deo grada, prometne ulice ili ćete se pak odlučiti za prirodno zelenilo i tišinu. Za parking ne morate brinuti jer je on organizovan u dva nivoa garaža, sa po dva ulaza i izlaza i preko 1.000 parking mesta. U kompleksu će se nalaziti različiti sadržaji za sve generacije. Pored zabave za decu tu su i lokali ugostiteljske i komercijalne namene, sportski i rekreativni sadržaj u zatvorenim ili poluzatvorenim prostorijama.

Poslovni deo kompleksa je orjentisan prema Ulici Tošin bunar sa hotelskim sadržajima, u sklopu kojih su planirani bazen, spa centar i rekreativni sadržaj. U sklopu tog dela nalaze se kancelarije, poslovni prostori, prostori ugostiteljskih i sportsko – rekreativnih namena.

Sigurnost će biti organizovana na visokom nivou u vidu fizičkog i tehničkog obezbeđenja, 24 časa dnevno.

Ušuškan u mirnom delu ka Bežaniji i urbanom delu grada ka Tošinom bunaru, kompleks nudi svojim stanarima kvalitetno stanovanje uz raznovrsan sadržaj za porodično ili individualno stanovanje.

 

 

 

 

 

 

Prijava na newsletter

Pročitajte još: