Personalizacija ne mora da bude teška bitka

Otkrijte kako da pobedite CAC krizu, savladajte personalizaciju u velikom obimu i pronađite brza rešenja u 2023. godini.

Otkrijte kako da pobedite CAC krizu, savladajte personalizaciju u velikom obimu i pronađite brza rešenja u 2023. godini.

Pejzaž digitalnog marketinga se stalno menja, a očekuje se da će izazovi sa kojima se trgovci suočavaju 2023. biti složeniji nego ikada. Kako je globalna ekonomija i dalje nepredvidiva, trgovci moraju razumeti izazove sa kojima će se suočiti i pronaći načine da ostvare svoje ciljeve prihoda 2023. godine.

Jedan od najvećih izazova sa kojima će se trgovci suočiti ove godine je kontinuirani rast troškova akvizicije kupaca (CAC). Srećom, postoji rešenje. Već imate angažovane klijente. Samo treba da im stignete sa pravom porukom, na pravom mestu, u pravo vreme. Tu dolazi do personalizacije.

Marketinški stručnjaci moraju pronaći načine da se istaknu kreiranjem personalizovanih, ciljanih poruka. Da biste to uradili, moraćete da budete u mogućnosti da prikupite podatke prve strane da biste kreirali korisnička iskustva tako lična da se osećaju posebno. Personalizacija povećava angažovanje, povećava prihod i na kraju deluje kao zaštita od rastuće cene.

Rezultat je da će personalizacija putem podataka prve strane biti ključna za prevazilaženje CAC krize i postizanje vaših ciljeva prihoda u 2023. godini.
Suočimo se s tim – pronalaženje optimalne strategije personalizacije može biti neodoljivo. Međutim, personalizacija ne mora da bude teška bitka. Commerce Ekperience Samit 2023. je besplatan, dvodnevni digitalni događaj koji ima na umu vaše ciljeve personalizacije i prihoda. Uz zvučnike iz Bloomreach-a, Google Cloud-a, Antavo-a i drugih, CES je fokusiran na to da vam pomogne da postignete svoje ciljeve prihoda u nepredvidivom ekonomskom okruženju. Otkrićete kako da izgradite dugoročne odnose sa klijentima, najbolje prakse za kreiranje besprekornih puteva klijenata i kako da iskoristite podatke i tehnologiju za podsticanje konverzija. Pridružite se zajednici istomišljenika u e-trgovini i digitalnim liderima iz celog sveta da biste stekli vredne uvide i strategije za personalizaciju poruka kako biste zadržali klijente, povećali prihod i postigli održivi rast vašeg poslovanja.

Prijava na newsletter

Pročitajte još: