Istaknuti biznis eksperti 3. i 4. aprila u „Master“ hali Novosadskog sajma

Biznis Priče

Druga po redu konferencija „Biznis priče“ održaće se 3. i 4. aprila u „Master“ hali Novosadskog sajma. U organizaciji ,,BIT Events-a“, konferencija će ujediniti istaknute stručnjake iz Srbije i regiona, preduzetnike, brend lidere, i biznis influensere. Dva konferencijska dana, umrežavanje, preko 15 inspirativnih predavanja, „Dance & Connect“ žurke i 1200 preduzetnika na jednom mestu, ono je što ovaj događaj čini posebnim. 

Kako da unapredite svoj biznis, kako izgraditi uspešan tim, i koji su to globalni trendovi u poslovanju, približiće nam vodeći stručnjaci kroz diskusije i radionice na konferenciji. Neki od potvrđenih govornika na ovogodišnjoj konferenciji su Branko Babić (PhiAcademy), Božo Janković (Enterijer Janković), Vladimir Đukanović (Filozof sa Wall Streeta), Ana Petrović (nutricionista-edukator), Duško Radović (Transfera), Slavica Squire (NLP institut), Ostoja Mijailović (OMR grupa), Ajdin Brković (Monetize Ad) i mnogi drugi. Konfereciju će upotpuniti i Bryan Johnson, američki preduzetnik (CEO Kernel, OS Fund, Braintree). Za sve one koji žele da nauče nešto novo, kreiraju jedinstven stil upravljanja, razmene ideje, nadograde mrežu kontakata, „Biznis priče“ konferencija pravo je mesto. 

Karte za konferenciju je moguće kupiti do popunjavanja kapaciteta. Link za kupovinu ulaznice: https://konferencija.biznisprice.com/#rezervisi

Pokrovitelji konferencije su Pokrajinska vlada AP Vojvodine i Grad Novi Sad.  

Više informacija o predstojećoj konferenciji možete pronaći na web stranicama: https://biznisprice.com/konferencija/

https://biznisprice.com/

FB: https://www.facebook.com/biznisprice

IG: https://www.instagram.com/biznisprice/

LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/biznis-price/

Prijava na newsletter

Pročitajte još: