Treninzi tokom i posle izolacije – preporuka za profesionalne sportiste, rekreativce i poslovne ljude

NULL

Za sve zaljubljenike u sport, profesionalne sportiste i rekreativce vreme izolacije zbog pandemije koronavirusa deluje veoma stresno zbog nemogućnosti održavanja treninga punim intenzitetom. Vrlo je stresno i za sve poslovne ljude kojima je to bio predah od svakodnevnih obaveza.

Kako biste lakše prebrodili ovaj period, u razgovoru sa Nemanjom Džodžo, vlasnikom Joe Fitness EMS Studia iz Novog Sada, preporučujemo koje su vežbe pogodne u kućnim uslovima, kao i kako korigovati ishranu tokom treniranja u kući.

Sa Džodžom smo pričali i o treniranju nakon perioda izolacije, odnosno, koji treninzi daju najbolje rezultate u najkraćem roku. Džodžo preporučuje EMS treninge kao dopunu treninzima profesionalnih sportista i rekereativaca. Za zaposlene EMS je prava fitness senzacija. Ne moraju da treniraju satima, samo 20 minuta je sve što je, uz dobru volju, potrebno. Uz redovan rad sa personalnim trenerom mogu smanjiti procenat masti u organizmu, povećati snagu i obim mišića, smanjiti celulit i zategnetu kožu, ali i povećati energiju. I tako dobiti više vremena za porodicu, prijatelje i sve druge aktivnosti, a pritom biti fit, zdravi i srećni.

 

Prijava na newsletter

Pročitajte još: