POSTANITE PARTNER KOMPANIJI METRO CASH & CARRY

dući u korak sa vremenom, tehnologijim i potrebama kupca, distributivni centar METRO Cash & Carry ispunjava svoj prvobitni cilj, a to je sveobuhvatna podrška nezavisnom preduzetništvu, posebno manjim samostalnim trgovinskim radnjama, Zato je pre nekoliko godina nastala i ideja za program Moja radnja, koji danas predstavlja jaku mrežu sa više od 500 prodavnica na teritoriji Srbije.
Razlog više zašto da izaberete program Moja radnja je i partnerstvo sa pouzdanim dobavljačem specijalizovanim za rad sa profesionalnim kupcima i posvećenim razvoju preduzetničkog duha. 

Idući u korak sa vremenom, tehnologijim i potrebama kupca, distributivni centar METRO Cash & Carry ispunjava svoj prvobitni cilj, a to je sveobuhvatna podrška nezavisnom preduzetništvu, posebno manjim samostalnim trgovinskim radnjama, Zato je pre nekoliko godina nastala i ideja za program Moja radnja, koji danas predstavlja jaku mrežu sa više od 500 prodavnica na teritoriji Srbije.
Razlog više zašto da izaberete program Moja radnja je i partnerstvo sa pouzdanim dobavljačem specijalizovanim za rad sa profesionalnim kupcima i posvećenim razvoju preduzetničkog duha. 

Možete postati i partner Moja radnja ukoliko želite da razvijate svoje poslovanje, privučete veći broj kupaca odgovorite na potrebe vaše zajednice, ali i izazove tržišta. Možete da iskoristite sve prednosti podrške koju pruža ova kompanija sa bogatim iskustvom u trgovini, a ujedno možete da unapredite svoje poslovanje u lokalnom okruženju. 

Važno je napomenuti da svi  proizvođači METRO robnih marki sertifikovani su prema najvišim međunarodnim standardima za kvalitet i bezbednost hrane, GFSI (Global Food System Initiative), koji garantuju kako visok stepen bezbednosti, tako i pouzdan kvalitet proizvoda.

 Vrši se kontrolisan izbor proizvođača sa najvišim standardima, redovne analize se vrše u akreditovsnim laboratorijama, i jasno su istaknute sve informacije o sastojcima i nutritivnim vrednostima.

 Sve informacije možete naravno pronaći na njihovom sajtu.

 

Prijava na newsletter

Pročitajte još: