Konkurs za sticanje prava korišćenja znaka „Najbolje iz Vojvodine”

Konkurs za sticanje prava korišćenja znaka "Najbolje iz Vojvodine", otvoren je 12. juna i biće otvoren do 12. septembra ove godine. Turistička organizacija Vojvodine je 2021. i 2022. godine, učestvovala u odabiru nosilaca znaka „Najbolje iz Vojvodine“ u kategoriji manifestacije i usluge, što će se nastaviti i u ovoj godini.

Konkurs za sticanje prava korišćenja znaka “Najbolje iz Vojvodine”, otvoren je 12. juna i biće otvoren do 12. septembra ove godine. Turistička organizacija Vojvodine je 2021. i 2022. godine, učestvovala u odabiru nosilaca znaka „Najbolje iz Vojvodine“ u kategoriji manifestacije i usluge, što će se nastaviti i u ovoj godini. Ko ima prava učešća na konkursu u kategoriji usluga i manifestacija? Pružaoci usluga imaju pravo učešća na Konkursu za određenu uslugu koja se po kvalitetu, svojstvima i/ili nekom drugom karakteristikom jasno razlikuju od drugih usluga iste kategorije. Organizatori manifestacija ili programa imaju pravo učešća na Konkursu za manifestaciju ili program koji se po svojim karakteristikama, načinu održavanja, korišćenju resursa, originalnosti, ciljevima, kao i prema rezultatima u oblastima delovanja jasno razlikuju od drugih programa ili manifestacija iste sadržine koji se organizuju na teritoriji Autonomne pokrajine Vojvodine.

Prošle godine u kategoriji manifestacija, znak „Najbolje iz Vojvodine“ ponelo je 6 kandidata, dok je u kategoriji usluga, znak dodeljen dvojici kandidata. Konkurs je otvoren danas i traje 3 meseca, a pravo na korišćenje znaka se dodeljuje na 3 godine.

TEKST KONKURSA

OBRAZAC ZA PRIJAVE

Izvor i foto: vojvodina.gov.rs

Prijava na newsletter

Pročitajte još: