VELIKO SNIŽENJE BAŠ KADA VAM TREBA: SADA JE PRILIKA ZA KUPOVINU VODEĆIH MODNIH BRENDOVA NA POPUSTU DO 50%

Ne postoji ništa lepše od naleta samopouzdanja zahvaljujući odevnim kombinacijama u kojima se osećate kao najbolja verzija sebe – bilo da se spremate za važan poslovni događaj, izlazak s prijateljima ili opuštenu šetnju gradom.

Ključnu ulogu u tome igraju kvalitetni, bazični komadi u vašem garderoberu na koje uvek možete da se oslonite. 

Veliko zimsko sniženje u prodavnicama Fashion&Friends, Hugo, Replay, Tommy Hilfiger, Calvin Klein, Guess, Levi’s, Steve Madden, Superdry, Timberland i Shoezen u Promenadi, kao i na Fashion&Friends onlajn šopu, odlična je prilika da pronađete modele koje ćete lako upariti sa ostatkom odeće i čija aktuelnost ne prolazi s vremenom.

Bilo da volite klasične Levi’s farmerice koje su uvek u modi, Replay dukserice za ležerne kombinacije, Premiata patike za svakodnevne obaveze ili stilski pečat brendova Tommy Hilfiger i Boss za elegantnije trenutke, na sniženju ćete pronaći modele koji će postati osnova vašeg garderobera u narednim sezonama.

Pored toga, budite sigurni da će odevni komad ili neki upečatljivi aksesoar biti odličan izbor kao novogodišnji poklon za bliske osobe, a još kada ga nabavite po pristupačnoj ceni, to je pun pogodak.

Kako bismo vam olakšali izbor, predstavljamo vam top 30 modela koji se nalaze na maksimalnom sniženju od 50%.


Liu Jo haljinaGuess haljinaSuperdry jaknaCalvin Klein jaknaLiu Jo torbaReplay torbaScotch&Soda košuljaScotch&Soda sakoTimberland kapaInuikii čizmeLevi’s farmericeReplay košuljaSuperdry džemperReplay duksericaCalvin Klein patikeSteve Madden čizme



Scotch&Soda trenericaNorth Sails troslojna jaknaTimberland duksericaSuperdry parkaDiesel kapaTommy Hilfiger prslukLyle&Scott duksericaTommy Hilfiger torbicaCalvin Klein ranacLevi’s farmericeGuess majicaTommy Hilfiger patikeCamper čizmeReplay majica

Prijava na newsletter

Pročitajte još: