The BOX shop! NOVA jedinstvena Wine & Gift prodavnica u srcu Novog Sada

The BOX shop, sad već prepoznatljiv koncept boutiq-prodavnice premijum alkoholnih pića, duvana, finih čokolada, suvenira i poklona… nalazi se u samom centru grada, na Pozorišnom trgu 7.
U prostranom objektu, u ulici Bulevar Mihajla Pupina 13 otvoren je novi The BOX - Wine&Gifts shop!

The BOX shop, sad već prepoznatljiv koncept boutiq-prodavnice premijum alkoholnih pića, duvana, finih čokolada, suvenira i poklona… nalazi se u samom centru grada, na Pozorišnom trgu 7. U prostranom objektu, u ulici Bulevar Mihajla Pupina 13 otvoren je novi The BOX – Wine&Gifts shop!

Prepoznatljiv koncept u novom ruhu

Koncept nove prodavnice je naravno isti, sa brojnim prednostima koje pruža svojom lokacijom i veličinom objekta. Na svega 500 m od jednog od najlepših gradskih trgova, popularne turističke destinacije gde se nalazi naš prvi objekat, odlučili smo ze za još jedan značajno veći objekat.

To nam je pre svega omogućilo da proširimo i kvalitetnije prikažemo naš asortiman kao i da našim kupcima pružimo dodatni komfor, vreme i intimu pri odabiru artikala. Značajna novina je blizina saobraćajnice i mogućnost parkiranja odmah ispred lokala. Enterijerom dominiraju drvo i tonovi starog zlata, uz tamnu podlogu na zidovima.

Pored modernih polica, enterijer je obogaćen koncertnim klavirom i zanimljivim komadima originalnog art deco nameštaja sa početka 20. veka. Ideja za nesvakidašnji enterijer proističe iz potrebe da svojim kupcima pružimo poseban doživljaj kupovine. Iz istog razloga smo obezbedili mali retro bife sa enomatom , gde prvi put imamo mogućnost da našim kupcima promotivno ponudimo i degustaciju pojedinih proizvoda.

Wine & Gift ponuda

Zavirite u svet prefinjenih alkoholnih pića i kvalitetnih vina…svet mirisa duvana i ukusa najfinije čokolade. Uživajte u darivanju odabirom nekih od naših autentičnih poklon rešenja za svaku priliku. Nudimo vam velik izbor vešto dizajniranih poklon korpi, jednostavnih kartonskih pakovanja, drvene lux kutije i gotova rešenja raznih brendova vina i alkoholnih pića.

Gift program je nešto po čemu smo postali prepoznatljivi, a velika novina je svakako vinoteka sa preko 400 etiketa kvalitetnih vina i asortiman od oko 200 raznih žestokih alkoholnih pića.
U Gift asortimanu posebno ističemo drvene kutije, kod kojih vam je omogućeno da birate veličinu, kreirate sadržaj od nebrojeno kombinacija, boju ili gravuru po vašoj želji kako biste poklonu dali lični pečat. Veoma praktičan za korporativne poklone i posebne trenutke. Zanimljiva drvena kutija više nije samo pakovanje, već i sama po sebi lep poklon koji traje i podseća na trenutak.

Svi naši pokloni se formiraju iz našeg pomenutog asortimana, ali smo uvek dobre volje da po želji kupca uvrstimo neki lični predmet, knjigu, parfem,sat…bilo šta što će Vas,kao kupca i osobu kojoj darujete učiniti srećnim.

Pored toga nudimo vam mogućnost da u vaše ime nekome odnesemo ili pošaljemo poklon bilo gde na teritoriji Srbije, uz personalizovanu poruku.

Ovim putem vas pozivamo da dođete u The BOX – Wine & Gift shop, Bulevar Mihajla Pupina 13, kako biste se upoznali sa našom ponudom i jedinstvenim enterijerom koji prati ceo koncept.

Za one koji nisu u mogućnosti, posetite naš sajt i poručite vama omiljene proizvode.

 

 

 

 

 

 

Prijava na newsletter

Pročitajte još: