Svemirski muzej na Petrovaradinskoj tvrđavi PONOVO OTVOREN- Ljubitelji astronomije PRIPREMITE SE, uskoro vas očekuju nova iznenađenja

Svemirski muzej je još jedna stvar u nizu, koja je Novi Sad “popela” na lestvicu svetskih metropola. Malo ko zna tajne svemira, a na ovoj lokaciji možete da se upoznate sa neistraženim prostorom.

-Ponosno najavljujemo ponovno otvaranje Svemirskog muzeja na Petrovaradinskoj tvrđavi! Za grupne posete, stojimo vam na raspolaganju svakog dana, s programima prilagođenim svim uzrastima i nivoima znanja. Za detaljnije informacije, slobodno nas kontaktirajte. A za sve individualne istraživače, spremni smo da vas ugostimo svake subote i nedelje od 12.00 časova do 17.00 časova. Imate dve opcije: možete pratiti stručno vođenje kustosa koje počinje na svaki pun sat ili istraživati muzej samostalno. Naglašavamo da smo lansirali naš novi sajt www.svemirskimuzej.net gde možete pronaći sve potrebne informacije. Uskoro će biti dostupni i specijalizovani obilasci posvećeni samo astronomiji, uz stručne projekcije u našem planetarijumu kao i obilasci posveceni kosmonautici gde ćete, nakon obilaska muzeja, imati priliku da doživite simulaciju vožnje kroz svemir na našoj drugoj lokaciji “Klub Tunnel”. Više informacija o ovim uzbudljivim aktivnostima biće uskoro objavljeno na svim našim društvenim mrežama. Pratite nas za sve najnovije avanture-stoji u objavi.

Izvor teksta i fotografije: http://nsuzivo.rs

Prijava na newsletter

Pročitajte još: