“Stani na crtu” – konferencija o startap preduzetništvu

Konferencija o startap preduzetništvu "Startap – stani na crtu” 21. oktobra u beogradskom hotelu Hilton okupiće više od 80 predstavnika regionalnih sartap centara, preduzetnika, investitora, budućih startap preduzetnika, predstavnika institucija i medija.

Uspešne startap kompanije i investitori na jednom mestu

Konferencija o startap preduzetništvu “Startap – stani na crtu” 21. oktobra u beogradskom hotelu Hilton okupiće više od 80 predstavnika regionalnih sartap centara, preduzetnika, investitora, budućih startap preduzetnika, predstavnika institucija i medija.

Cilj konferencije je međusobno povezivanje startap preduzeća i budućih preduzetnika i investitora, razmena informacija, pokretanje biznisa ili unapređenja postojećeg posla, kao i jačanje veza između preduzetnika i timova sa investitorima i institucijama. Osim informisanja javnosti, od izuzetnog značaja je i promocija i popularizacija tehnoloških inovacija i startap preduzentništva. U tu svrhu neophodno je podići svest privrednih subjekata, naročito mladih, o mogućnostim za pokretanje startap biznisa i sistemskim merama koje sprovodi Vlada Republike Srbije.

Konferenciju o startap preduzetništvu “Startap – stani na crtu” svečano će otvoriti dr Nenad Popović, ministar bez portfelja zadužen za inovacije i tehnološki razvoj u Vladi Republike Srbije. Posle ministra, prisutnima će se u okviru dve panel diskusije obratiti, između ostalih, predstavnik Kancelarije Evropske unije u Srbiji, Rade Rakočević, direktor “Senzal Capital”, Nikola Kujundžić, predstavnik Regionalnog startap centra Užice, Zoja Kukić, suosnivač startapa ,,Bracelet Maker’’, Stefanija Lukić, platforma ,,Štreber”, Vladimir Perić, osnivač IT kompanije ,,Three Swords Studio”, Miloš Milisavljević, startap ,,Strawberry energy”.

Organizator konferencije je Udruženje Red press pod pokroviteljstvom Kabineta ministra za inovacije i tehnološki razvoj. Sve zainteresovane kompanije i budući osnivači startap kompanija, posebno mlad zainteresovani za inovacije, mogu da se prijave za učešće na konferenciji o preduzetništvu “Startap – stani na crtu” na mejl:
udruzenje.redpress.rs@gmail.com

Prijava na newsletter

Pročitajte još: