Počele pripreme za Međunarodni sajam GRAND EXPO u Zagrebu

Međunarodni sajam građevinarstva, arhitekture, restauracije, nekretnina, drvne industrije, nameštaja, energetike i energetike, rudarstva, metalne i elektro industrije, industrijske elektronike i robotike, ekologije, prostornog planiranja i komunalnih delatnosti

Počele su pripreme za GRAND EXPO – Međunarodni sajam građevinarstva, arhitekture, restauracije, nekretnina, drvne industrije, nameštaja, energetike i energetike, rudarstva, metalne i elektro industrije, industrijske elektronike i robotike, ekologije, prostornog planiranja i komunalnih delatnosti

Više od 200 kompanija, organizacija i institucija iz 10-ak zemalja regiona okupiće se od 13. do 17. septembra 2022. u Zagrebu na GRAND EXPO

Nedavno su održane pripreme za GRAND EXPO – Međunarodni sajam građevinarstva, arhitekture, restauracije, nekretnina, drvne industrije, namještaja, energetike i energetike, rudarstva, metalne i elektroindustrije, industrijske elektronike i robotike, ekologije. započeo.uređenje i komunalije održati od 13. do 17. septembra 2022. godine u Zagrebu.

Ovo je najveći sajam privredne i preduzetništva u Hrvatskoj koji će okupiti više od 200 organizacija i institucija iz 10-ak zemalja regiona, na 10.000 m2 izložbenog prostora.

Pored standardnog sajamskog predstavljanja ponude, potražnje, interesovanja i mogućnosti iz svih tematskih oblasti sajma, predstavljanja vrhunskih proizvoda i demonstracije mašina, uređaja, novih tehnologija, inovacija i usluga, biće održano 7 stručnih konferencija, seminara, B2B sastanci i donacije Konferencija za hrvatska područja pogođena zemljotresom. Pored toga, sajam obuhvata mnogo društvenih i zabavnih i specijalnih sadržaja za široku publiku.

Cilj sajma je da posluži kao platforma za razmenu informacija i znanja i kreiranje stručnih predloga poslovne zajednice donosiocima odluka, a sve u cilju unapređenja privrednog ambijenta i mogućnosti.
Suorganizatori Sajma su Međunarodni ekonomski forum PERSPEKTIVE Zagreb, Udruženje za marketing i poslovne usluge PROMO GLOBAL Zagreb i DELFIN – MANAGEMENT DEVELOPMENT Zagreb.

Sajam GRAND EXPO održaće se uz podršku i pod pokroviteljstvom predsednice Republike Hrvatske, Vlade Republike Hrvatske, Ministarstva gospodarstva i održivog razvoja, Ministarstva prostornog uređenja, građevinarstva i državne imovine, Ministarstvo regionalnog razvoja i fondova EU, Ministarstvo znanosti i obrazovanja, Ministarstvo turizma i sporta Republike Hrvatske, Ministarstvo poljoprivrede Republike Hrvatske, Brodsko-posavska županija, Hrvatska gospodarska komora, Hrvatska obrtnička komora, Udruženje „Glas poduzetnika“, Središnji državni ured za obnovu i stambeno zbrinjavanje, Fond za obnovu Zagreba, Krapinsko-zagorske županije i Zagrebačke županije, Hrvatska komora arhitekata i još sedamdesetak institucija, udruga i poduzeća.

Ovo će, po svemu sudeći, biti značajan privredni događaj Za budućnost – glasi slogan GRAND EXPO-a.

Prijava na newsletter

Pročitajte još: