Otvoreni trening „Upravljanje nabavkom i zalihama“

Omega Consulting Team održaće otvoreni trening na temu ,,Upravljanje nabavkom i zalihama” 17. i 18. oktobra u svojim prostorijama u Beogradu.

Omega Consulting Team održaće otvoreni trening na temu ,,Upravljanje nabavkom i zalihama” 17. i 18. oktobra u svojim prostorijama u Beogradu.

 

Uskladite rad nabavke i optimizujte zalihe

Upravljanje nabavkom i zalihama za mnoge kompanije predstavlja ključnu prednost u odnosnu na konkurenciju. Pametno upravljanje nabavkom i zalihama omogućiće vam borbu sa konkurencijom koja je u stanju da proda robu po nelogično niskim cenama i time ruši stabilno tržište.

Pored toga, dobro upravljanje zalihama omogućuje vam veću profitabilnost poslovanja jer sa manje ulaganja možete proširivati poslovanje i umanjiti neproduktivan ili mrtav lager.

Cilj otvorenog treninga

Cilj obuke jeste upoznavanje polaznika sa savremenim pristupom u procesu upravljanja nabavkom i zalihama. Tokom dvodnevnog treninga polaznici će imati priliku da nauče kako da upravljaju nabavkom na efikasan način, kako da kontrolišu tok nabavke i kako da upravljaju zalihama na efikasan način.

Edukacija se satoji od predavanja, velikog broja praktičnih vežbi i primera koji će pomoći polaznicima da shvate značaj upravljanja nabavkom i da im da praktične smernice za rad koje će moći da iskoriste u budućnosti u svom poslovanju.

Kome je namenjen trening?

Trening je namenjen vlasnicima i direktorima malih i srednjih firmi, direktorima nabavke, menadžerima nabavke, referentima nabavke.

Zaposlenima koji učestvu u procesu nabavke posredno ili neposredno, kao i zaposlenima u različitim sektorima kompanija koji upravljaju zalihama.

 

Saznajte više i prijavite se https://omegact.biz/upravljanje-nabavkom-i-zalihama/

Prijava na newsletter

Pročitajte još: