Od danas otvoren novi poziv za podršku inovacijama, rok za prijave 31. avgust

Kopaonik biznis forum

Savez ekonomista Srbije i „NF Innova“, inovativna softverska kompanija, pokreću projekat „Podrška za inovacije“ putem kojeg će pet kompanija dobiti priliku da predstave svoja inovatina rešenja na Kopaonik Biznis forumu 2025. Svi zainteresovani mogu da se prijave u periodu od 3. juna do 31. avgusta 2024.godine.

„Cilj ove inicijative omogućava povezivanje inovativnih firmi sa liderima najvećih kompanija u Srbiji. Povezivanje je u obostranom interesu i može da pomogne rast novim firmama i velikim kompanijama kroz inoviranje i digitalnu transformaciju. Tako se kreira nova vrednost i ostvaruju prednosti i za lokalnu zajednicu i društvo u celini“, rekao je predsednik Nadzornog odbora NF Innova Branislav Vujović, navodi se u saopštenju.

Na konkursu će u uži izbor ući deset firmi, kojima će potom biti dodeljeni mentori koji će im pomoći da se plasiraju na najbolji način i uđu u finalni izbor.

Kako je navedeno, pet kompanija koje prođu finalnu selekciju će dobiti priliku da svoja rešenja predstave javno na Kopaonik Biznis forumu 2025 „gde će poslovni lideri Srbije imati mogućnost da čuju za njih, da bolje upoznaju i razumeju firme i njihove lidere“.

Info: NovaEkonomijaPrijava na newsletter

Pročitajte još: