Ne propustite jedinstvenu priliku za posedovanje ekskluzivnog objekta na prelepom Dunavu

Na prodaju poslovno-stambeni objekat na ekskluzivnoj lokaciji u Apatinu, na samoj obali Dunava - jednom od najlepših mesta za život na njegovom čitavom toku. Zbog svoje lokacije ovaj novoizgrađeni objekat nudi jedinstvenu priliku za život ili posao.

Na prodaju poslovno-stambeni objekat na ekskluzivnoj lokaciji u Apatinu, na samoj obali Dunava – jednom od najlepših mesta za život na njegovom čitavom toku. Zbog svoje lokacije ovaj novoizgrađeni objekat nudi jedinstvenu priliku za život ili posao.

Sadrži 4 prostrana apartmana, svaki sa pogledom na reku, udaljenu samo nekoliko metara. Objekat se prostire na dve etaže ukupne površine 300 kvadrata. Opremljen vrhunskom stolarijom sa komarnicima, roletnama, modernim kupatilima u tehnici mikrocement. Klimatizovan je, i pruža savršenu udobnost tokom cele godine.

Najveći apartman i za stanovanje, dok ostale delove objekta možete izdavati i ostvariti dodatni prihod. Uz to, objekat ima poslovni prostor sa parkingom i baštom, pruža mogućnost za sve vrste ugostiteljskih i drugih poslovnih iaktivnosti.

Ovaj neponovljiv objekat se nalazi ispred samog međunarodnog pristaništa, okružen brojnim restoranima i ugostiteljskim objektima. U neposrednoj blizini se nalazi i pravoslavni hram, dodatno obogaćujući ovu već izuzetnu lokaciju.

Ne propustite ovu jedinstvenu priliku za posedovanje ekskluzivnog objekta na prelepom Dunavu u Apatinu. Objekat je spreman za upotrebu, pa se slobodno obratite kako bismo vam pružili više informacija i organizovali razgledanje.

 

Cena: 320.000 €
Cena po m2: 1.067 € / m2
Tip: turistički objekat
Površina: 300 m²
Uknjiženost: uknjiženo
Stanje: novo
Spratnost: prizemlje/1 sprat
Infrastruktura: prilaz za invalide, dvorište
Unutrašnje prostorije: kupatila (3+), toaleti (3+), kuhinja, ostava
Opremljenost: telefon, kablovska, ventilacija
Pogled na: ulicu

Više fotografija ovog objekta pogledajte OVDE

Prijava na newsletter

Pročitajte još: