Najveća konferencija iz oblasti turizma i hotelijerstva “MEKST” u Novom Sadu

Jubilarna deseta "MEKST" konferencija, najveća ovog tipa u čitavom regionu, priprema se da dočeka učesnike iz više od deset evropskih zemalja u Novom Sadu. Ova edukativna manifestacija ima za cilj da promoviše najnovije trendove u oblasti turizma, hotelijerstva i marketinga, te da podstakne mlade talente da se usavršavaju putem neformalnog obrazovanja. Konferencija će okupiti renomirane stručnjake iz pomenutih industrija kako bi preneli svoje znanje i iskustvo mladim liderima i onima koji teže postati jedni.

Jubilarna deseta “MEKST” konferencija, najveća ovog tipa u čitavom regionu, priprema se da dočeka učesnike iz više od deset evropskih zemalja u Novom Sadu. Ova edukativna manifestacija ima za cilj da promoviše najnovije trendove u oblasti turizma, hotelijerstva i marketinga, te da podstakne mlade talente da se usavršavaju putem neformalnog obrazovanja. Konferencija će okupiti renomirane stručnjake iz pomenutih industrija kako bi preneli svoje znanje i iskustvo mladim liderima i onima koji teže postati jedni.

Osnovni motivi za održavanje ove konferencije uključuju sticanje novih saznanja, razmenu iskustava, povezivanje i druženje. Mladi lideri i budući lideri će imati priliku direktno komunicirati s vodećim stručnjacima u oblastima turizma, hotelijerstva i marketinga. Pored toga, ova manifestacija pruža jedinstvenu priliku za uspostavljanje kontakata s kolegama, predstavnicima iz privrede i mogućnost unapređenja poslovnih veština. Informisanje o budućim zaposlenjima i praksama takođe je deo bogatog programa.

Ovogodišnja konferencija “MEKST” ističe značaj međuregionalnih odnosa među mladim ljudima, ističući da oni predstavljaju budućnost ne samo turističke industrije, već i celokupne privrede. Mladi lideri iz različitih evropskih zemalja imaju priliku da razmenjuju ideje, iskustva i stvaraju veze koje će oblikovati budućnost.

Prijave za učešće na konferenciji su otvorene i mogu se podneti putem zvanične web stranice konferencije na linku https://www.mekstconference.com/prijava_otvoreno/ do popunjavanja svih raspoloživih mesta.

Organizator konferencije “MEKST” je “BIT Events”, dok su pokrovitelji konferencije Pokrajinski sekretarijat za regionalni razvoj, međuregionalnu saradnju i lokalnu samoupravu, Pokrajinski sekretarijat za privredu i turizam, kao i Grad Novi Sad putem Gradske uprave za privredu. Ova manifestacija obećava da će ponuditi vredno iskustvo svim učesnicima i doprineti daljem razvoju industrije turizma, hotelijerstva i marketinga u regionu i šire.

Prijava na newsletter

Pročitajte još: