Najtraženije auto-škole u Novom Sadu

Istraživali smo koje su auto-škole u Novom Sadu najtraženije i šta je to što ih izdvaja od drugih.

Pronaći pravu auto-školu u mnoštvu ponuda je pravi izazov, naročito ako ne znate na šta da se fokusirate. Cena je često presudna u odabiru, bilo  da je reč o nekoj kupovini ili usluzi. Kada znamo da su iznosi polaganja vozačkog ispita ujednačeni, kandidatima ostaje da se odluče za pravu auto-školu na osnovu drugih kriterijuma.

Jedni kao svoju prednost ističu višegodišnje poslovanje, drugi uspešnost kandidata na ispitima, treći savremenost vozila…

Istraživali smo koje su auto-škole u Novom Sadu najtraženije i šta je to što ih izdvaja od drugih.

Auto-škola „Step“

Kao glavni adut zašto kandidati treba da se odluče za njih, auto-škola „Step“ koja se nalazi u Gagarinovoj 10d, ističe dugotrajnost. Zato što traju već 30 godina, više od 80% upisanih kandidata je preko preporuke. Ova škola je među Novosađanima prepoznata kao pouzdana, proverena i na dobrom glasu. Naglašavaju da im cilj nije samo upis kandidata, već da kada on završi obuku bude osposobljen kao samostalan, bezbedan i siguran vozač. Kažu da je način kako to godinama postižu, to što su instruktori sa visokim stručnim zvanjem i dugim iskustvom u svom poslu. Osim toga, svi zaposleni u školi uvek su dostupni za bilo kakva pitanja i konsultacije u vezi obuke, zakona o saobraćaju ili bilo kakve informacije koje se tiču pravila saobraćaja.

Kandidati kažu da se u auto-školi „Step“ u potpunosti prilagođavaju potrebama i željama polaznika i da su otvoreni za dogovor o održavanju teorijske i praktične obuke.

Njihova prednost je i to što je kandidatima omogućeno plaćanje obuke na 12 i 18 mesečnih rata bez odlaska u banku, bez kamate i dodatnih troškova, što danas mnogim roditeljima, bakama i dekama olakšava upis dece i unuka.

Pošto nisu svi polaznici iz Novog Sada, već ih ima i iz prigradskih naselja, lokacija kod železničke stanice u Gagarinovoj ulici, a neposredno uz Bulevar oslobođenja, lako je dostupna svima koji dolaze i iz okolnih mesta u Novi Sad.

 

VM AUTO 021

U auto-školi „VM auto 021“ koja se nalazi na Bulevaru kralja Petra I 28c, kao jedan od benefita navode da kandidati prilikom upisa dobijaju besplatan lekarski pregled, kao i besplatan tehnički pregled za jedno vozilo na tehničkom pregledu u „VM auto 021“ u Ulici Radoja Domanovića 49.

Osim toga ovde ćete u prijatnoj atmosferi i uz najsavremeniju tehnologiju naučiti da samostalno upravljate vozilom, jer je u ovoj školi akcenat na instruktoru vožnje. Navode da su im instruktori mladi, ali iskusni i imaju prijateljski pristup kandidatima. To značajno olakšava učenje pa je dobra komunikacija sa polaznicima, ono što ih izdvaja od drugih. Kažu da se instruktori prilagođavaju potrebama i brzini učenja polaznika. Važna stavka u svakoj auto-školi jesu vozila, a u „VM auto 021“ su klimatizovana, tehnički ispravna, i nadasve udobna.

 

Auto-škola „Orbis“

Auto-škola „Orbis“ je jedna od retkih koja ima prostorije na tri lokacije u gradu: Bate Brkića 6b – Novo naselje, Heroja Pinkija 36 – Telep i Sutjeska 2 – Spens. To kandidatima značajno olakšava pohađanje nastave, jer mogu da biraju deo grada koji im je najbliži kući ili sa kojim imaju najbolju povezanost. Čim se otvori njihov sajt koji je moderan i uređen, jasno je da je u ovoj školi sve savremeno. Prostor za teorijsku obuku poseduje nove računare za rad kandidata koji mogu čak da biraju da li će da pohađaju grupnu ili individualnu obuku. U „Orbisu“ sa ponosom naglašavaju da im je vozni park nov, te da je starost automobila za obuku svega 3,5 godine. Polaznici mogu da biraju između atraktivnih modela auta, kao što su: Opel Mokka, Opel Corsa, BMW X1, Audi A1, Mercedes A klase i VW Golf 7. Bezbednost  im je na prvom mestu, a  iskusni instruktori i nova i tehnički ispravna vozila su potvrda toga.

 

Auto škola „Koral“

Auto škola „Koral“ u Ulici Alekse Šantića 48  je u svom sadašnjem obliku osnovana 2002. godine. Tokom 20 godina poslovanja, specijalizovali su se za osposobljavanje kandidata u upravljanju motornim vozilom B kategorije. Usmereni isključivo na jednu kategoriju, instruktori su maksimalno obučeni i posvećeni. Dugogodišnji rad navode kao benefit, jer su se tokom dve decenije maksimalno usavršli i u Novom Sadu su prepoznati kao škola od poverenje, koja daje rezultate.

Ističu da je glavni pokretač auto-škole „Koral“ zadovoljstvo svakog kandidata, što im i pomaže da opstanu sve ove godine.

 

Auto-škola „Alunno“

Posebnost auto-škole „Alunno” koja ima prostorije na dve lokacije: Bulevar Evrope 44 i Bulevar cara Lazara 7a, jeste visok procenat prolaznosti kandidata na ispitima. Prolaznost iz prvog pokušaja na teorijskim ispitima je čak 85%, a na praktičnim čak 78%. Ovde ističu da je to rezultat temeljnog teorijskog i praktičnog rada sa polaznicima. Njihov tim čine licencirani predavači, instruktori i ispitivači uz bogat vozni park. Kandidati sami biraju instruktora, automobil za obuku i termin nastave.

Kako bi prišli bliže samosvesti kandidata i što bolje ukazali na važnost poštovanja propisanih saobraćajnih pravila, prostor su obogatili simulatorom vožnje i kosom ravni (simulacija udara prilikom saobraćajne nezgode pri brzini od 10 km/h). U „Alunno“ naglašavaju da je stručni kadar biran pažljivo i s ponosom ističu da su uspeli da okupe tim stručnjaka iz svake oblasti saobraćaja.

Prijava na newsletter

Pročitajte još: