Najbrža ekološka kurirska služba za Vaš biznis

Kako se kompanija RUSH Delivery širi, potrebno je da zaposle nove mlade i ambiciozne ljude koji žele da učestvuju u razvoju kompanije.

Rush Delivery je vodeća E-BIKE ekološka kurirska služba u Beogradu koja promoviše održiva rešenja na tržištu brze pošte, uz nultu emisiju izduvnih gasova korišćenjem flote ekoloških vozila, čime širimo svest o ekologiji i zdravoj životnoj sredini.

Tendencija je da se stvori nešto novo i sofisticiranije u transportnoj industriji (kako bi isporuka pošiljki bila kvalitetnija i efikasnija), za firme i preduzeća koja žele da unaprede svoj model prodaje i time povećaju prodaju i dostignu veći profit.

RUSH kurirska služba posluje isključivo B2B, sa firmama, online prodavnicama i svim drugim tipovima biznisa, kojima je neophodna kvalitetna logistika kao i brza i sigurna isporuka robe, dokumentacije i svih vrsta paketa.

Slanje paketa se odvija po principu danas za sutra i danas za danas:

* Robu preuzimaju na dan isporuke sa Vaše adrese
* Skladište je u RUSH magacinu
* U dogovoreno vreme kuriri je isporučuju Vašim korisnicima

RUSH Delivery proširuje svoj tim u Beogradu!

Kako se kompanija RUSH Delivery širi, potrebno je da zaposle nove mlade i ambiciozne ljude koji žele da učestvuju u razvoju kompanije. Otvorena je pozicija Business Development Associate, i osoba koju budu izabrali biće full time zaposlena u kancelariji na Novom Beogradu!

Više informacija potražite na LINKU.

 

Prijava na newsletter

Pročitajte još: