Međunarodni poslovni forum Rumunija

Privredna Komora Srbije

Privredna komora industrije i polјoprivrede regije Timiš, Rumunija organizuje dvodnevni poslovni skup pod nazivom  “Međunarodni poslovni forum Rumunija – Srbija – Turska –Nemačka –Italija -Polјska -Bosna i Hercegovina” i poslovne susrete kompanija u Temišvaru, Rumunija, 09. i 10. maja 2024. u Regionalnom biznis centru Temišvar.
 
Privredna komora Srbije će tim povodom organizovati  posetu privredne delegacije  Srbije koja će uzeti učešće u radu skupa kako bi se kompanijama iz Srbije pružila mogućnost da razgovaraju sa kompanijama iz šest zemalјa pod jednim krovom u okviru poslovnih susreta.
 
Na poslovnom forumu će biti prisutne kompanije iz Nemačke, Italije, Polјske, Turske, BiH i Rumunije iz sektora: energetike, polјoprivredne i prehrambene industrije, IKT-a i industrije nameštaja. Prijavlјene kompanije iz Srbije imaće mogućnost da direktno organizuju svoje B2B razgovore sa kompanijama iz drugih zemalјa učesnica skupa putem onlajn platforme. Link ka platformi za zakazivanje b2b razgovora dobiće samo kompanije koje dostave popunjen prijavni list u prilogu dopisa. Radni jezik plenarnog dela i B2B sastanaka je engleski.
 
Tokom trajanja Foruma, zainteresovane kompanije će imati mogućnost izlaganja svojih proizvoda na štandu (opciono), uz  cenu od 20 EUR po m2. Takođe, u ponudi za kompanije je i  svečana večera planirana za 9. maj uz cenu od 50 EUR/ po osobi (opciono).
 
Privredna komora industrije i polјoprivrede Timiša, kao domaćin skupa, dostavila je ponudu hotela za smeštaj privrednika pod povlašćenim cenama (neophodna je direktna rezervacija učesnika – hotel uz poziv na događaj).
 
Pored kompanija iz navedenih zemalјa skupu će prisustvovati i predstavnici privrednih komora, poslovnih udruženja, diplomate i predstavnici Vlade Rumunije.
 
Uvereni smo da će ovaj događaj stvoriti održive prilike za diversifikaciju poslovnih partnera vaše kompanije i proširiti vaše aktivnosti na nova ino tržišta.
 
Zainteresovane kompanije svoje učešće  u radu Međunarodnog poslovnog foruma u Temišvaru, mogu potvrditi dostavlјanjem popunjenog prijavnog lista na elektronsku adresu: milan.ristic@pks.rs najkasnije do četvrtka, 4. aprila 2024. godine do 12,00 časova.

Prijava na newsletter

Pročitajte još: