„Ljudi su ključ uspeha svake organizacije – umrežavajte se sa novim ljudima“ poručio Vladimir Stanković na otvaranju „Biznis priče“ konferencije

biznis price

Vladimir Stanković, pokretač i autor podkasta „Biznis priče“ zajedno sa Nemanjom Dimićem direktorom kompanije ,,BIT Events“, a pod pokroviteljstvom Pokrajinske vlade AP Vojvodine i Grada Novog Sada organizovao je drugu „Biznis priče“ konferenciju koja je danas otvorena u Master hali Novosadskog sajma.

Uvodni deo konferencije obeležilo je obraćanje Vladimira Stankovića, koji je učesncima poručio da se umrežavaju sa novim ljudima „to je glavna stvar koja treba da se ponese sa konferencije“, kao i da „biznis polako ulazi u mejnstrim“. Prisutnima su se na otvaranju konferencije pored Vladimira Stankovića obratili gradonačelnik Novog Sada Milan Đurić i predsednik Pokrajinske vlade Vojvodine Igor Mirović. 

Prvog dana konferencije učesnicu su bili u prilici da čuju predavanja Boža Jankovića (Enterijer Janković), Uroša Mikića (Flow Ninja), Slavice Squire (NLP institut), Duška Radovića (Transfera), Branka Babića (PhiAcademy), Ostoje Mijailovića (OMR grupa), Luke Trikića (Connect The Dots), i Bryan-a Johnson-a (Kernel) – putem zoom uključenja. 

Uroš Mikić, CEO kompanije „Flow Ninja“ objasnio je da je tim od suštinske važnosti za uspeh svake organizacije: „Nemojte biti usamljeni preduzetnik, okupite ljude oko sebe, jer će oni učiti i raditi sa vama – doživite preduzetništvo kao timski sport“, dok je Slavica Squire na svom predavanju istakla: „Kada prođemo kroz šok, treba prestati s negiranjem i prihvatiti promenu, integrisati je u svakodnevni život – promene treba prihvatiti što brže“. 

Branko Babić fokus je stavio na to da emocije ne smeju da ugroze poslovanje: „Ne treba se bojati rastanka s onima s kojima više ne delite viziju – ne treba pasti pod uticaj tuđih mišljenja, radite onako kako mislite da je ispravno.“

Konferencija je pored edukativnog dela obuhvatila i networking aktivnosti. Učesnici su bili u prilici da učestvuju u 4 različite radionice – radionici vina, viskija, tompusa, kao i radionici uparivanja hrane i piva.

Konferencija se nastavlja i sutra, sa brojnim zanimljivim predavanjima i razgovorima.

Foto: Vladimir Veličković

Prijava na newsletter

Pročitajte još: