Jesenji popust za Employer Branding Akademiju

Infostud i Universum su vam ove jeseni pripremili sjajne popuste za jesenji upis u Employer Branding Akademiju.

Infostud i Universum su vam ove jeseni pripremili sjajne popuste za jesenji upis u Employer Branding Akademiju.

Šta je Employer Branding Akademija?

Employer Branding Akademija je dinamički kurs kombinovanog formata koji obrazuje i sertifikuje stručnjake za ljudske resurse, talente i marketing u oblasti brendiranja poslodavaca. Uspešno završena obuka znači da ćete naučiti da kreirate strategiju, izgradite i izmenite uticaj vašeg brenda i poslodavca.

Akademija sadrži set dokaznih metoda koje će vam omogućiti da kreirate pobednički EVP, ali i da uskladite Employer Branding ciljeve sa biznis ciljevima, pružajuči svim učesnicima alate za veči strateški uticaj na organizaciju.

Nakon završene obuke i uspešno realizovanog rada, imaćete priliku da dobijete povratne informacije od predstavnika Universum-a i da svoje znanje konkurišete jedinstvenom i svetski priznatom diplomom i sertifikacionim bedžom koji su digitalno zaštićeni od falsifikovanja.

Šta vam nudi Employer Branding Akademija?

Jedinstveni uvid- Kurs vam daje praktične alate, veštine i znanja koji su vam potrebni za izgradnju Employer Branding strategije.

E-Platforma-Imate pristup najmodernijoj online platformi koja vam obezbeđuje stručne materijale, alate, koristan video i tekstualni sadržaj.

Fleksibilnost-Jednom kada započnete program, module je moguće prelaziti prilagođeno vašem vremenu i tempu učenja.

Alumni mreža-Akademija će vam omogućiti pristup jedinstvenoj i zatvorenoj mreži kolega profesionalaca širom sveta koji dele najbolje prakse i znanja iz svojih kompanija.

Sertifikat-Po završetku Akademije dobijate jedinstven, globalno priznat sertifika i digitalni bedž.

Kome je namenjena Employer Branding Akademija?

Employer Branding Akademija je za sve osobe koje imaju ili žele imati uticaj na brendiranje poslodavca i na ostale procese privlačenja i zadržavanje talenata u svojim kompanijama, bez obzira na velicinu i vrstu industrije kojom se određena kompanija bavi.

Akademija je naročito pogodna za one koji su na sledećim radnim pozicijama:

-Employer Branding

-Ljudski resursi

-Regrutacija

-Akvizicija Talenata

-Marketing

-Komunikacije 

-Menadžment

 

Ukoliko želite da se prijavite za Employer Branding Akademiju ili vam je potrebno više informacija  pošaljite email sa imenom, prezimenom i nazivom vaše kompanije na eb-studio@hrlab.rs 

Prijava na newsletter

Pročitajte još: