“Impact the Future”: Besplatna IT konferencija u Kragujevcu

ai

20. april,  u Velikoj sali Prirodno-matematičkog fakulteta – događaj IWD 2024 koji nećete želeti da propustite. Ovogodišnja konferencija povodom Međunarodnog dana žena, “Impact the Future,” obećava da bude inspirativno okupljanje koje ističe značajne doprinose i dostignuća žena u IT industriji.

Zašto “Impact the Future” treba biti na vašem kalendaru?

  • Inovacije i Trendovi: Sedam predavanja od strane vodećih žena u IT industriji omogućiće vam da zavirite u budućnost tehnoloških inovacija, od veštačke inteligencije do razvoja softvera. Otkrijte kako se oblikuje budućnost kroz najnovije trendove i tehnološka dostignuća.
  • Mreža Profesionalaca: Sa preko 100 učesnika, događaj nudi neponovljivu priliku za umrežavanje sa stručnjacima.
  • Pristup bez Troškova: Učešće na konferenciji je besplatno, ali broj mesta je ograničen, stoga ne oklevajte da se registrujete.

Izdvojene Sesije:

  • Kako Veštačka Inteligencija Može da Ti Pomogne? Tamara Bogdanović iz Endave uvodi nas u svet veštačke inteligencije, njenog uticaja na budućnost i kako ona oblikuje našu stvarnost, daleko izvan granica programiranja.
  • Redefining Possibilities: Svetlana Kernitskaia deli svoju priču o transformaciji karijere, od marketinga do senior backend developera, ističući važnost prenosivih veština i adaptabilnosti u tehnološkom svetu.
  • Veliki Jezički Modeli: Nova Era Produktivnosti: Bojana Anđelković Ćirković razotkriva potencijal velikih jezičkih modela poput ChatGPT-a u revolucionalizaciji produktivnosti i rješavanju kompleksnih problema.
  • Inovacija u Kodiranju: GitHub Copilot na Delu! Lana Miljković Đerić i Kristina Dženopoljac demonstriraju kako GitHub Copilot, alat za kodiranje zasnovan na veštačkoj inteligenciji, može unaprediti proces programiranja.

Događaj “Impact the Future” predstavlja ne samo priliku za učenje i razvoj već i platformu za proslavu dostignuća žena u IT-u. Učestvovanjem doprinosite kreiranju inkluzivnije i naprednije tehnološke budućnosti. Prijavite se sada: https://ngo-keik.tilda.ws/iwd-2024

Prijava na newsletter

Pročitajte još: