Enormno interesovanje žena za projekat “Osnažena žena-jača porodica” u Vrnjačkoj Banji!

U organizaciji Privredne komore Srbije, Udruženja "3,2,1-Srbija" i Fondacije Humana srca u Vrnjačkoj Banji promovisana je kampanja "Osnažena žena-jača porodica", a za brojne održane radionice vladalo je ogromno interesovanje žena iz Banje i okoline.
Prisutne u hotelu Emilia pozdravio je predsednik opštine Vrnjačka Banja Boban Đurović.

Tražila se stolica više za radionice projekta “Osnažena žena-jača porodica” u Vrnjačkoj Banji, a prvi je damama podršku pružio predsednik opštine Boban Đurović.

U organizaciji Privredne komore Srbije, Udruženja “3,2,1-Srbija” i Fondacije Humana srca u Vrnjačkoj Banji promovisana je kampanja “Osnažena žena-jača porodica”, a za brojne održane radionice vladalo je ogromno interesovanje žena iz Banje i okoline.
Prisutne u hotelu Emilia pozdravio je predsednik opštine Vrnjačka Banja Boban Đurović.

-Veliko mi je zadovoljstvo što je Vrnjačka banja deo ovog projekta – i što će naše sugrađanke dobiti priliku da kroz ovaj sjajan projekat dobiјu pre svega informacije koje su im potrebne, a onda dugoročno znanja i veštine, ne samo za pokretanje svoјih malih biznisa, nego i priliku da se kroz razgovor sa vrhunskim stručnjacima iz oblasti preduzetništva i psihologiјe osnaže u ulogama koјe već imaјu kao žene, maјke, supruge i da na taj način ojačaju svoju ulogu u porodici, ali i društvu. Posebno bih istakao zajedničko delovanje i udruživanje naših sugrađanki, jer smatram da mi kao zajednica možemo mnogo da doprinesemo boljitku svakog uključenog pojedinca. Stvaranje lokalnih mini udruženja direktno doprinosi rastu dugoročne strategije razvoja lokalne samouprave, rekao je Đurović.

Predavanje su održali predstavnici Privredne komore Srbije koji su upoznali prisutne sa podsticajima koje obezbeđuje država i načinima da ojačaju postojeći ili pokrenu novi biznis.

Najveće interesovanje vladalo je za psihološke radionice tokom kojih su vrsni psihoterapeuti radili na psihosocijalnom osnaživanju žena.

Izvršna direktorka Fondacije Humana srca Nikolina Đujić izrazila je zadovoljstvo zbog velikog interesovanja žena za projekat i zahvalnost lokalnoj samoupravi koja je pružiila punu podršku implementaciji ovog sjajnog projekta.

Foto: 321 Srbija

Prijava na newsletter

Pročitajte još: