Dobro došli u Difol Demo Centar u Novom Sadu

Difol grupa nedavno je u Novom Sadu otvorila novi Showroom na adresi Temerinski put 9a

Difol grupa nedavno je u Novom Sadu otvorila novi Showroom na adresi Temerinski put 9a

Difol grupa je lider na tržištu grafičkih materijala i opreme u Srbiji i u Jugoistočnoj Evropi. Difol nudi širok opseg grafičkih proizvoda poput digitalnih eko solventnih, sublimacionih i UV štampača velikog formata, katera japanskih proizvođača Roland DG i Graphtec, CNC mašina nemačkog proizvođača Stepcraft i našeg brenda Difol lasera.

Takođe, distributeri su solventnih materijala i boja, PVC kater folija renomiranih svetskih proizvođača poput ORAFOL, Guandong, Aslan, flok i fleks transfer folija za majice Chemica i Siser, kao i sitoštamparskih boja KIIAN. Sa mladim, ali stručnim i iskusnim timom u samom smo vrhu srpskog tržišta od 1995. Prateći jasan cilj uz predan rad garantujemo uspeh i kvalitet saradnje.

Zašto je Difol uvek siguran izbor?

Difol je firma koja je dugi niz godina lider u Srbiji i regionu. U nastavku izdvajamo neke od stvari kojima se posebno ponose i koje ih znatno razlikuju od konkurencije.
• Visoki kvalitet proizvoda
Difol grupa je zastupnik vodećih svetskih proizvođača grafičkih materijala i opreme. Visok kvalitet naših materijala i opreme je garant vašeg i našeg uspeh.
• Brza tehnička podrška
Tim kvalitetnih i iskusnih servisera je dostupan za rešavanje bilo kog tehničkog problema. Brojni tim servisera nam daje mogućnost izuzetno brze reakcije kada je potrebna hitna intervencija..
• Obuke i savetovanje klijenata

U Difol demo centru organizuju obuke za rad na mašinama iz ponude za sve zainteresovane klijente, kojima su ujedno dostupna i savetovanja u kom pravcu mogu dalje razvijati svoj biznis, u odnosu na to čime se trenutno bave

Otvoren Demo Centar u Novom Sadu

Difol grupa otvorila je nedavno novi Demo Centar. Na adresi Temerinski put 9a u Novom Sadu, premijerno je predstavljen Roland DGXPRESS UG-641 koji omogućava vrhunski kvalitet štampe. Posetioci su prisustvovali demonstraciji rada nove DGXPRESS serije i upoznali se sa mogućnostima novih Rolandovih tehnologija.

Difol d.o.o.
Temerinski put 9a, Novi Sad
Telefon: +381 (0)63 390 354
Email: info@difol.net

Prijava na newsletter

Pročitajte još: