Blog tekst-Vaša priča je ključ za povezivanje sa kandidatima

Kada tražimo način da se bolje predstavimo kandidatima ili da se istaknemo u odnosu na konkurenciju, najbolje rešenje je da krenemo od nas samih, od zaposlenih, od onoga što čini snagu naše kompanije.

A da bi se takva priča prenela na najbolji mogući način, neophodno je da bude autentična, da ima emociju i da motiviše kandidate da razmišljaju o karijeri u vašoj kompaniji.

Sada vam, na jednostavan način omogućavamo baš ovakvu priču! Sa porukom koju želite da prenesete, ciljnoj grupi kojoj želite da se obratite i brojem čitanja koji izaberete.

Rešenje je BLOG TEKST.

Čak 78% kandidata kada traži informacije o poslodavcu, veruje onima koji u toj kompaniji rade. Zato, ispričajte svoju priču.

Ohrabrujemo vas da razmislite i izdvojite šta je to na šta ste jako ponosni i treba da se čuje, da se postavi kao primer i izdvoji vašu kompaniju od konkurencije.

Ako su vam potrebne konsultacije, naš tim stručnjaka je tu za vas i zajedničkim snagama ćemo pronaći tu magičnu temu koja jedva čeka da bude objavljena.

Za kraj, prenosimo vam priče drugih kompanija koje vam mogu biti dodatna inspiracija. GA4, preneo je kandidatima da proširuju svoj kolektiv i pozvao ih da konkurišu. Sa druge strane Menzies Aviation objavio je kandidatima da slede Dani otvorenih vrata i pozvao ih da se dodatno informišu i upozaju sa svime što kompanija pruža. Kompanija Hemofarm, bila je u potrazi za kolegama u Šapcu, u tekstu su predstavili put svoje koleginice i time približili ceo proces kandidatima i ohrabrili ih da konkurišu na otvorenu poziciju.

Za dodatne informacije:


EMAIL: tijana.nikolic@infostud.com
TEL: +381 (0)24/41-55-665

Prijava na newsletter

Pročitajte još: