Banka Poštanska štedionica svečano je otvorila novu ekspozituru u Irigu

Izrazivši zadovoljstvo što će od danas i Irig biti ucrtan u mapu poslovne mreže Banke Poštanska štedionica, Bojan Kekić, predsednik Izvršnog odbora, rekao je da BPŠ Banka sedmu godinu u kontinuitetu ostvaruje sve zacrtane ciljeve.

Izrazivši zadovoljstvo što će od danas i Irig biti ucrtan u mapu poslovne mreže Banke Poštanska štedionica, Bojan Kekić, predsednik Izvršnog odbora, rekao je da BPŠ Banka sedmu godinu u kontinuitetu ostvaruje sve zacrtane ciljeve.

„Danas smo u mestu u kojem je rođen Borislav Mihajlović Mihiz, pesnik, pisac, naš najznačajniji kritičar druge polovine 20 veka i autor čuvene rečenice: „Ja sam cvrčak koji tera mrave da rade“.

Ako je negde trebalo pokazati kako izgleda taj ogromni posao koji je obavila BPŠ Banka – a to je stvaranje mreže sa više od 200 ekspozitura, širenje na Kosovo i Metohiji i u Republici Srpskoj, konstantan rast – onda je to svakako Irig.

Jedan od važnih zadataka koji Banka uspešno sprovodi od 2016. godine, kako bi omogućila dostupnost bankarskih proizvoda i usluga, je širenje poslovne mreže.
Korisnicima u Srbiji svakodnevno su na raspolaganju i dve mobilne ekspoziture, od kojih je jedna predstavljena i u Irigu.

„Banka će i u narednom periodu nastaviti strateški da razvija i širi poslovnu mrežu i povećava broj klijenata. Nastavljamo dalje istim tempom, da kao najveća državna banka opravdamo dobijeno poverenje, uz, naravno, veliku odgovornost“, poručio je Bojan Kekić.

Imajući u vidu podatak da su oko četvrtina stanovnika opštine Irig penzioneri, Kekić je podsetio da u poslovanju sa stanovništvom Banka Poštanska štedionica posebnu pažnju posvećuje penzionerima, za koje ima širok paket pogodnosti, i to u okviru naknade za vođenje tekućeg računa od 125 dinara mesečno.

„S obzirom da se nalazimo u kraju čuvenom po vinogradarima i vinarima, kao i voćarima, moram da kažem i da Banka Poštanska štedionica veoma aktivno radi i sa privredom i poljoprivrednicima“, rekao je Bojan Kekić.

Tihomir Stojaković, predsednik opštine Irig, zahvalio se na otvaranju ekspoziture i istakao da je „Irig mesto koje raste i koje će tek da raste, i svakako ćemo to zajedno da činimo sa ovom bankom“.
Velika je stvar da ljudi neće više morati da idu u Rumu, Novi Sad ili Inđiju. Naši stanovnici su ovim dobili da svoje potrebe vezane za banku mogu da obave ovde u centru Iriga.

www.posted.co.rs 

Prijava na newsletter

Pročitajte još: