Banka Poštanska Štedionica – jedan od sponzora ovogodišnjeg “Belgrade Youth Fest”

Banka Poštanska Štedionica bila je jedan od sponzora ovogodišnjeg "Belgrade Youth Fest" u organizaciji Kancelarije za mlade Grada Beograda i udruženja "Srbija je ZED - Zworld".

Banka Poštanska Štedionica bila je jedan od sponzora ovogodišnjeg “Belgrade Youth Fest” u organizaciji Kancelarije za mlade Grada Beograda i udruženja “Srbija je ZED – Zworld”.

Povodom obeležavanja Međunarodnog dana mladih, u Donjem gradu na Kalemegdanu održan je “Belgrade Youth Fest” u organizaciji Kancelarije za mlade Grada Beograda i udruženja “Srbija je ZED – Zworld”. Edukativno – zabavni program organizovan je u deset tematskih celina i namenjen je svim generacijama. Koncerti i brojni drugi programski sadržaji
omogućeni su posetiocima besplatno.

Banka Poštanska štedionica jedan je od sponzora ovog događaja, jer kao institucija koja postoji gotovo 102 godine, u sebi spaja staro i novo težeći ka stalnoj modernizaciji i praćenju trendova. Mobilna ekspozitura Banke bila je postavljena na događaju za sve zainteresovane posetioce u Međugeneracijskoj zoni.

www.posted.co.rs 

Prijava na newsletter

Pročitajte još: