Balkan Bet pripremio 100 humanitarnih obroka za prodavce magazina LICEULICE

Kompanija Balkan Bet, u saradnji sa Fondacijom Ana i Vlade Divac, organizovala je akciju sa ciljem da pripremi 100 obroka prodavcima magazina LICEULICE.

Kompanija Balkan Bet, u saradnji sa Fondacijom Ana i Vlade Divac, organizovala je akciju sa ciljem da pripremi 100 obroka prodavcima magazina LICEULICE.

U želji da pruže podršku ugroženim sugrađanima, zaposleni Balkan Bet-a, zajedno sa Andrijom Miloševićem, izdvojili su deo radnog vremena, kako bi pomogli profesionalnim kuvarima da svih 100 obroka budu gotovi na vreme. Porcije pripremljene u Balkan Food kuhinji, prodavcima je podelio Andrija Milošević. To je prodavce posebno obradovalo, jer su tokom ručka imali priliku i za druženje sa Andrijom.

Gotovo svi u kompaniji čitamo LICEULICE, zbog čega me posebno raduje činjenica što je upravo ovo jedan od projekata kojim započinjemo novo poglavlje Balkan Beta iz oblasti korporativne društvene odgovornosti. U nameri da delima istaknemo vrednosti po kojima želimo da budemo prepoznati u javnosti, podrška zajednici je naš strateški pravac – izjavila je Sonja Špikić, direktorka marketing sektora u kompaniji Balkan Bet.

Fond LICEULICE od 2010. godine realizuje programe direktne podrške marginalizovanim grupama, imajući za cilj povećanje njihove socijalne i ekonomske uključenosti.

Prema poslednjim procenama, u Srbiji osnovne životne potrebe ne može da zadovolji 446 hiljada stanovnika, odnosno 6,9 odsto ukupnog broja stanovnika. Zato je posebno važno da se i građani i kompanije uključe i pruže podršku najugroženijim građanima. Kao fondacija koja već 15 godina sa mnogim partnerima pomaže građanima Srbije, izuzetno smo zahvalni BalkanFood-u i BalkanBet-u, kao i njihovim zaposlenima sa kojima smo organizovali akciju, pripremili obroke i usrećili nekoga. Sigurna sam da su zaposleni sa ove akcije otišli punog, velikog srca i radujem se novim filantropskim akcijama! – izjavila je Ana Košel, direktorka Fondacije Ana i Vlade Divac.

Kompanija Balkan Bet je posvećena davanju svog doprinosa društvu i zajednici, zbog čega će i u budućnosti nastaviti da kroz različite inicijative pruža podršku onima kojima je to najpotrebnije.

Izvor: www.b92.net

Foto: Balkan Bet

Prijava na newsletter

Pročitajte još: