43. Međunarodni sajam grafičke, papirne i kreativne industrije-GRAFIMA

Uzbudljiva vest za sve ljubitelje grafičke industrije! Pozivamo vas da posetite predstojeći sajam Grafima koji će se održati od 09.-11. oktobra u Hali 4 Beogradskog sajma.

 

Uzbudljiva vest za sve ljubitelje grafičke industrije! Pozivamo vas da posetite predstojeći sajam Grafima koji će se održati od 09.-11. oktobra u Hali 4 Beogradskog sajma.

Sajam Grafima je zamisljen kao mesto gde se susreću i razmenjuju inovacije iz sveta grafičke industrije , ali i odlična energija.

 

Na sajmu Grafima biće predstavljena aktulena dostignuća u grafičkoj industriji, štampanim medijima, izdavaštvu, dizajnu, reklamnoj, muzičkoj i filmskoj industriji, proizvodnji i preradi papira, kao i pratećim privrednim granama.

Štamparije, proizvođaći, uvoznici i distributeri mašina i opreme, dizajn studiji, uvoznici repromaterijala i papira imaće priliku da vide i predstave mašine i uređaje za grafičku industriju, sirovine i repromaterijal, kao i inovativna softverska i ICT rešenja.

 

Program Grafime podeljen je u tri tematske celine- tehnologija štampe, grafički dizajn i reklami materijal. Sve tri tematske celine biće propraćene kroz stručna predavanja, promocije i prezentacije koje će govoriti o novim tehnologijama i dostignućima iz određene oblasti.

 

Stručni žiri Grafime i Beogradskog sajma dodeliće u različitim kategorijama sada već tradicionalne nagrade- Zlatni, Srebrni i Bronzani pečat.

 

Zajedno sa Grafimom održavaju se i Međunarodni sajam informatičko-birotehničke opreme BIRO-EXPO koji je usmeren na kancelarijsko poslovanje, kao i Sajam pakovanja i ambalaže PAK AM.

 

Grafima izlagačima nudi unapređeni paket promocije na B2B portalu. Više saznajte ovde

Više informacije o sajmu Grafima možete pronaći na https://sajamgrafima.talkb2b.net/

Prijava na newsletter

Pročitajte još: