Produžene prijave za Program podrške principima poslovanja

program Razvojne agencije Srbije

Rok za prijavu za učešće u Programu podrške privrednim društvima za usvajanje principa poslovanja Razvojne agencije Srbije (RAS) je produžen i trajaće do utroška sredstava ili do 30. septembra ove godine.

Pravo na učešće, kako je objavio RAS, u programu imaju firme koje se bave proizvodnjom direktnih ili indirektnih materijala, komponenti, sistema i podsistema, a pretežno posluju u industrijskim oblastima proizvodnje električne opreme, zatim proizvodnjom računara, elektronskih i optičkih proizvoda, motornih vozila, prikolica i poluprikolica i ostalih saobraćajnih sredstava.

Takođe, pravo na učestvovanje imaju i preduzeća koja se bave proizvodnjom proizvoda od gume i plastike kao i ostalim štampanjem, pod čime se podrazumeva štampanje etiketa, tzv. pametnih kartica i nalepnica.

Privrednici koji žele da učestvuju u programu moraju da budu registrovani najkasnije do 1. januara 2020. godine, da poseduju implementiran sertifikat ISO 9001, zapošljavaju najmanje 15 radnika, ali i da ispunjavaju određene finansijske uslove.Prijava na newsletter

Pročitajte još: