Uskoro najveća biznis konferencija u regionu: “Biznis priče” 3. i 4. aprila u “Master” hali Novosadskog sajma

Konferencija “Biznis priče” održaće se 3. i 4. aprila 2024. u “Master” hali Novosadskog sajma. Revolucija koja je nastala kroz podkasti ove godine se prenosi na konferenciju, a predavači će biti neki od najpoznatijih gostiju podkasta “Biznis priče”.

Istaknuti stručnjaci iz Srbije i regiona, govoriće o biznisu, o kjučnim strategijama u poslovanju, o trendovima, kao i o inovacijama koje oblikuju poslovni svet. Prošlogodišnjoj konferenciji prisustvovalo je više od 600 preduzetnika, dok se ove godine očekuje čak 1000 preduzetnika iz regiona na jednom mestu. Konferencija je namenjena svima koji imaju svoj biznis i žele da ga unaprede, ili onima koji tek planiraju da uplove u preduzetničke vode. “Biznis priče” konferencija pravo je mesto za razmenu iskustava, ideja kao i upoznavanje sa potencijalnim klijentima i saradanicima. Umrežavanje i kreativno razmišljanje biće na vrhu dnevnog reda i to kroz diskusije i radionice sa stručnjacima. Učesnike pored stručnog dela konferencije, očekuju i dve velike “Dance & Connect” žurke.

Organizator konferencije je “BIT Events”, dok su pokrovitelji Pokrajinska vlada AP Vojvodine i Grad Novi Sad.

Karte za konferenciju je moguće kupiti do popunjavanja kapaciteta na OVOM LINKU.

Za konferenciju je do sada prodato preko 800 ulaznica! Ne propustite priliku da proširite svoje poslovno znanje i povežete se sa liderima u svetu biznisa. Vidimo se na konferenciji “Biznis priče”!

Foto: Vladimir Veličković

Prijava na newsletter

Pročitajte još: