Ovaj “trik” pomaže ugostiteljskim objektima da svoju uslugu podignu na viši nivo

Koji kriterijum je presudan da biste neki restoran nazvali omiljenim? Da li je to enterijer, ponuda hrane i pića, atmosfera ili pak sveukupna usluga? 

Verovali ili ne, u nemerljivoj konkurenciji ugostiteljskih objekata, zadovoljstvo korisnika meri se sitnicama jer više nije dovoljno biti “drugačiji”. Bonus poeni dobijaju se i malim delima kojima se ne doprinosi samo unapređenju usluge, već i – okoline.

Društvena odgovornost nije cilj samo velikih korporacija, a briga o zaštiti životne sredine imperativ je i kod malih “igrača”. Upravo zato se i pribegava jednostavnim, ali značajnim koracima kojima se menjaju navike i daje doprinos održivijoj budućnosti.

U poslednje vreme izloženi smo sve većem broju upozorenja o štetnosti plastike, ne samo u pogledu njenog korišćenja, već i u pogledu njenog negativnog uticaja na životnu sredinu. Ovo je razlog zašto je jedna od prvih mera društveno odgovornog poslovanja upravo redukcija njene upotrebe, ali sa težnjom ka kreativnim rešenjima koja će privući pažnju krajnjih korinsika.

Jedno od njih je i MyWater – voda premium kvaliteta u održivom pakovanju. Kartonsko pakovanje izrađeno je od preko 70% sirovina biljnog porekla koje su u potpunosti obnovljive, odnosno, mogu se u potpunosti reciklirati.

U kombinaciji sa trofaznim sistemom prečišćavanja, dobija se proizvod koji je čist i lagan, sa veoma niskim fiksiranim ostatkom, kontrolisanim i izbalansiranim Ph, nula nečistoća i neutralnim ukusom, a kvalitet vode pogodan je i za dečiju konzumaciju.

Sve ovo je čini odličnim izborom za sve vrste ugostiteljskih objekata koji žele da naprave sledeći korak u održivom poslovanju, te podignu svoju uslugu na viši nivo.

Još jedna od prednosti MyWater ogleda se u mogućnosti brendiranja odnosno prilagođavanja dizajna pakovanja vašem brendu.

Pakovanja od 330 ml i 500 ml možete iskoristiti kao dodatni vid brand awareness-a i kanala za prenošenje željenih poruka, pritom edukujući potrošače o važnosti održivosti, te ih inspirisati da i sami naprave bolji izbor u svojoj svakodnevici. 

U nastavku vam donosimo nekoliko primera na koje sve načine možete prilagoditi MyWater pakovanje svom objektu, a ukoliko već danas želite da realizujete ovu održivu, a kreativnu ideju, poručite MyWater ovde.

Promo

Prijava na newsletter

Pročitajte još: