Niš: ITkonekt konferencija za sve koji žele posao u IT sektoru

Ko želi da se zaposli u sektoru informacionih tehnologija ili želi da čuje predavanja svetskih stručnjaka iz ove oblasti, može da poseti ITkonekt konferenciju.

Ko želi da se zaposli u sektoru informacionih tehnologija ili želi da čuje predavanja svetskih stručnjaka iz ove oblasti, može da poseti ITkonekt konferenciju. Ona će biti održana 20. aprila u hotelu Tami u Nišu. Organizatori najavljuju i prisustvo guglovog developera iz Velike Britanije Harija Robertsa kao i uključenje svetskog java stručnjaka Adama Biena. Ovi IT predavači iz Amerike i Evrope učesnici su na najvećim svetskim IT konferencijama. Na konferenciji će onlajn sesiju održati i Adam Bien, jedan od najvećih Java stručnjaka na svetu, koji nosi titulu Java Champion i Java ONERockstar i izdao je nekoliko stručnih knjiga za Java programere.

Broj mesta je ograničen, a prijava i kupovina karata je moguća na sajtu ITkonekt.

Paralelno sa konferencijom održaće se IT sajam zapošljavanja na kome će se, dodaju, na zanimljiv i interaktivan način predstaviti IT kompanije i ponuditi nova radna mesta. Neke od kompanija koje će ponuditi poslove su: Quantox Technology, Tradecore, Holycode, MotionDSP, Better Collective, enjoy.ing, Ingsoftware, Seavus, Adecco Information Technology i drugi. Ulaz na ovaj deo događaja je besplatan, uz prijavu na sajtu. Prošle godine se na sajmu zapošljavanja predstavio i robot koji pravi sokove.

Organizatori i ove godine najavljuju zanimljive i interaktivne štandove.

Izvor: Južne vesti

Foto: Facebook / ITkonektPrijava na newsletter

Pročitajte još: