BESPLATNA PLATFORMA E-MENTORING PROGRAMA

Udruženje poslovnih žena Srbije pokrenulo je besplatnu platformu e-mentoring programa okviru projekta "Buđenje digitalnog preduzetništva - od novih oblika ranjivosti na tržištu rada do ekonomski osnaženih žena".

Udruženje poslovnih žena Srbije pokrenulo je besplatnu platformu e-mentoring programa okviru projekta “Buđenje digitalnog preduzetništva – od novih oblika ranjivosti na tržištu rada do ekonomski osnaženih žena”.

Oformljeno je pet mentorskih parova koji već intenzivno rade. Sve mentorke su skusne preduzetnice, poslovne žene iz različitih sektora i visokoprofesionalne menadžerke iz zemlje i inostranstva. Samim tim, oblasti mentoringa obuhvataju ekspertize iz najrazličitijih oblasti kao što su: inovacije i konkurentnost sa posebnim fokusom na razvoj ženskih preduzeća, analize tržišta, pokretanje biznisa, kreativne industrije, tržišno pozicioniranje, razvoj brenda, razvoj internih timova, finansije i računovodstvo,konsalting za spa i velnes programe, komunikaci, digitalna transformacija MSP…

E-mentoring program osmišljen je kako bi se povezale iskusne preduzetnice, poslovne žene iz različitih sektora i visokoprofesionalne menadžerke iz zemlje i inostranstva, sa preduzetnicama početnicama ili ženama kojima je potrebno mentorstvo u izboru i razvoju karijere, kako bi napredovale profesionalno, uz vrhunsku stručnu podršku. S obzirom na međunarodni karakter ovog projekta, mentoring je moguć na srpskom, kao i na drugim jezicima (engleski, nemački, jezici u regionu, i dr.).

 

Izvor: Novosti.rs

Prijava na newsletter

Pročitajte još: