Aplikacije koje će vam olakšati posao

Dobra organizacija je ključ funkcionisanja u poslovnom svetu, a ono što tome može da doprinese su i besplatne aplikacije.

Posao danas podrazumeva mnogo obaveza, neverovatano veliki broj informacija koje do vas dolaze, kao i koje vi upućujete, kontakte sa ljudima. Tablet ili računar, a posebno mobilni telefon, postali su nešto bez čega jednostavno ne možemo. Svakako, dobra organizacija je ključ funkcionisanja, a ono što tome može da doprinese su i besplatne aplikacije. Osmišljene su da bi zaposlenim ljudima olakašale život, i pravi su alat za one koji su aktivni na nekoliko frontova. Predlažemo vam tri. 

Hours

Aplikacija Hours namenjena je onima koji tokom dana imaju različite aktivnosti i veliki broj zadataka. Omogućava vam da uvidite na koji način trošite svoje vreme. Ona je dobar pokazatelj da li vam je potrebna reorganizacija posla. Svoje aktivnosti pratite u realnom vremenu, zahvaljujući tajmeru. Omogućen je i izveštaj, odnosno vizuelizacija utrošenog vremena, kroz dijagrame i to na dnevnom nivou, nedeljnom, mesečnom i tako dalje. 

Cam Card

CamCard je aplikacija koja nam zapravo štedi prostor, koji nam zauzimaju vizit karte. Ovde na jednom mestu možete da pronađete sve kontakte koji su vam važni. Vizit kartu koju ste dobili fotografišete, a podaci se čuvaju u listi kontakata. Odlična stvar je i što kartice možete da razmenjujete sa drugima. Uz vizit kartice možete da dodate belešku ili podesite podsetnik. Omogućena je laka pretraga. Kartice su smeštene na cloudu, pa im možete pristupiti sa različtih uređaja. 

Mint

Ovo je pravi pomoćnik ukoliko vam je potrebno planiranje i kontrola troškova. Mint je osmišljen kao aplikacija koja omogućava da sve finansije vidite na jednom mestu. Kada god se dogodi promena u transakcijama, ona se beleži. Odličan detalj je i alarm, koji vas obaveštava kada dođe vreme da se plate računi. Ono što je prava poslastica je što ova aplikacija može da izračuna vašu mesečnu potrošnju i da je podeli po danima, kako biste imali uvid u to sa kolikom budžetom raspolažete. Treba istaći i da su svi podaci zaštićeni.

Foto: Pixabay / Foundry

Prijava na newsletter

Pročitajte još: