Novosadskom sajmu nagrada za vek poslovanja i organizaciju Poljoprivednog sajma

Poljoprivredni sajam Novi Sad

Regionalna privredna komora Južno-Bačkog upravnog okruga dodelila je Jubilarnu nagradu za 2023. godinu Novosadskom sajmu za 100 godina poslovanja, preduzeću koje je doprinelo razvoju privrede u prošloj godini.

Priznanje je u ime Sajma primio generalni direktor Nikola Lovrić koji je istakao da nagrada Regionalne privredne komore ima svoju specifičnu težinu, jer uzima u obzir višedecenijsko uspešno poslovanje, prati rad lidera u njihovim oblastima, ali i one koji su najviše doprineli regionalnom razvoju.

“Ove godine je Evropska unija bila Partner Međunarodnog poljoprivrednog sajma. Kako su nam preneli utiske učesnici i predstavnci EU, oni su više nego zadovoljni organizacijom, ljudima, gostoprimstvom ali i Novim Sadom. Pripreme za 92. međunarodni poljoprivredni sajam su već počele”, istakao je direktor Lovrić.

Kako je objavljeno na sajtu Novosadskog sajma, neki od pokazatelja za dodelu plaketa bili su i odnos prema zaposlenima, rezultati u poslovanju u smislu dobiti, profita, čak i izvoza, ali i na koji način njihova firma doprinosi pozitivnom ugledu u Regionu.

Foto: Novosadski sajamPrijava na newsletter

Pročitajte još: