Za kraj maja najavljena konferencija o aktuelnim HR trendovima

“HR Experience” konferencija će na stručnom nivou i kroz konkretna iskustva predstaviti nove trendove i aktuelne teme iz oblasti HR-a.

Tokom prošle godine započet je novi projekat kroz koji bi se, kroz stručno usavršavanje i primere dobre prakse, poboljšalo i unapredilo stanje HR-a u Srbiji.

Na konferenciji “HR Experience” svoje iskustvo i znanje podeliće brojni strani i domaći HR stručnjaci, a manifestacija će se održati 30. maja u hotelu Metropol Palace u Beogradu.

Cilj konferencije je da predstavi aktuelne HR trendove u svetu i način na koji se ti trendovi mogu primeniti u sopstvenoj kompaniji. Najbolji poslodavci u Srbiji govoriće o strategijama koje primenjuju i kroz panel diskusije, predavanja i radionice izneće svoje uspešne HR priče.

“HR Experience” konferencija će na stručnom nivou i kroz konkretna iskustva predstaviti nove trendove i aktuelne teme iz oblasti HR-a.

Osim sjajnih predavača – Dr. Max Blumberg, Tom Haak i Bruce Greenhalgh – koji će govoriti o najaktuelnijim HR trendovima, specijalan deo programa biće posvećen najuspešnijim HR pričama kroz koje ćete čuti konkretna iskustva i dobre prakse kompanija koje posluju u Srbiji. Ovogodišnji stručni žiri je u konkurenciji od 19 HR praksi odabrao top 5 koje ćete čuti na konferenciji:

1. 30Hills – Next Generation internship – Novi model prakse za budući razvoj inovacija

2. Direct Media – Challenge DIrect Media – Razvoj internog preduzetništva kod zaposlenih zarad pospešivanja usluga i način rada u organizaciji

3. Hooloovoo – Pročitao sam blog – Regrutacija HR kadrova kroz serijal stručnih blog tekstova o HR aktuelnostima u kompaniji

4. SR Technics – HR kao ključna funkcija u procesu sprovođenja promena – Uvođenje Lean filozofije u organizaciju kroz odabir najuticajnijih osoba za sprovođenje promena

5. Vip Mobile – Family and Friendly inicijative u Vipu – Podržavanje porodičnih vrednosti u kompaniji kroz konkretne akcije i sertifikaciju.

Na zvaničnom sajtu možete pronaći kompletan program konferencije i obezbediti svoju kartu za učešće.

Prijava na newsletter

Pročitajte još: