Održana prva konferencija „Poslovni skok“ u Kruševcu

Privredna komora Srbije u saradnji sa Omega Consulting Team-om organizovala je 15. maja prvu konferenciju Poslovni skok u prostorijama Privredne komore.

Privredna komora Srbije u saradnji sa Omega Consulting Team-om organizovala je 15. maja prvu konferenciju Poslovni skok u prostorijama Privredne komore Rasinskog upravnog okruga u Kruševcu.

Konferenciji je prisustvovalo 50 predstavnika privrede i lokalnih samouprava Rasinskog okruga, koji su imali priliku da od stručnih govornika slušaju o poreskom sistemu i njegovom uticaju na poslovanje u Srbiji, o efikasnosti logističkih procesa u privredi, o mogućnostima i uslugama koje pruža Evropska banka za obnovu i razvoj, kao i o tome kako se zaštititi od rizika i neredovnog plaćanja i uspešno preživeti rast kompanije.

Konferencija Poslovni skok obuhvata informativne radionice kreirane s ciljem da se podstakne poboljšanje poslovne klime u našoj zemlji i privrednicima obezbedi platforma za razmenu informacija, znanja i kontakata sa stručnim predavačima iz ključnih oblasti poslovanja (finansiranje, porezi, logistika, regulativa, ljudski resursi).

Idejni tvorac i menadžer projekta je Svetlana Okanović, a održana konferencija u Kruševcu je prva u nizu radionica koje su planirane za 2019. godinu. Naredna radionica je već zakazana za 6. jun u Valjevu, a detalje i agendu, kao i dodatne informacije o projektu Poslovni skok možete pronaći na njegovom sajtu, na kome takođe možete preuzimati elektronska izdanja, postavljati pitanja, predlagati ideje i davati sugestije u vezi sa svim ostalim oblastima koje smatrate korisnim za unapređenje poslovanja.

Izvor: Omega Counsalting Team

Prijava na newsletter

Pročitajte još: