Studentske kartice

Ugovori sa 24 kompanije koje su uključene u projekat “studentska kartica” potpisani su u Ministarstvu finansija.

Studentska kartica će akademicima sa državnih i privatnih univerziteta, akademija i visokih škola od 01. decembra omogućiti brojne popuste i pogodnosti prilikom plaćanja.

Prijavljivanje studenata za studentske kartice, koje pored brojnih popusta mogu da se koriste i kao platne kartice, počelo je 13. novembra i do sada je prijavljeno više od 60 000 studenata.

Prijava za studentske kartice moguća je preko portala Uprave za trezor.

Banka poštanska štedionica svim prijavljenim otvara besplatan račun i dodeljuje DinaCard UnionPay platnu studentsku karticu, koja će na sebi imati i jedinstveni obrazovni broj studenta “JOB”, pa će ujedno služiti i kao indentifikaciona.

Banka Poštanska štedionica će studentima koji se budu prijavili za studentsku karticu omogućiti i druge brojne pogodnosti i benefite.

Prilikom registracije, studenti će pored unosa osnovnih podataka izabrati i ekspozituru Banke Poštanska štedionica u kojoj žele da preuzmu svoju studentsku karticu.

Studenti koji se odluče da se prijave za studentske kartice imaće mogućnost da ostvare brojne popuste – 20% popusta na vozne karte “Srbija Voz”, 10% popusta na avionske karte “Air Serbia”, 15% na bioskopske karte u “Cineplexx” bioskopima, a pored ovih, popusti će biti mogući u mnogim hipermarketima, supermarketima, ustanovama kulture i mnogim ugostiteljskim objektima.

Prijava na newsletter

Pročitajte još: